Bilist sigtet for vanvidskørsel efter sammenstød med cyklist nær Følle Strand

Profilbillede
dato

En alvorlig hændelse fandt sted nær Følle Strand ved Rønde, hvor en bilist er blevet sigtet for vanvidskørsel efter en konfrontation med en gruppe motionscyklister.

Østjyllands Politi blev tilkaldt til Strandvejen kl. 12.11 efter rapporter om en mulig forsætlig påkørsel af en cyklist.

Da politiet ankom til stedet, var føreren af bilen stadig til stede sammen med de motionscyklister, som var vidner til hændelsen. Ifølge disse vidner havde der været uoverensstemmelser mellem bilisten og cyklistgruppen, hvilket eskalerede til, at bilen pludselig ramte en af cyklisterne. Den pågældende cyklist blev smidt i asfalten, og cyklen blev trukket under bilen.

En bilinspektør blev sendt til gerningsstedet for at undersøge omstændighederne nærmere. Cyklisten, som blev ramt, havde umiddelbart brækket kravebenet og pådrog sig nogle knubs. Føreren af bilen er nu sigtet for vanvidskørsel, og bilen er blevet beslaglagt af politiet.

Østjyllands Politi opfordrer alle trafikanter til at vise hensyn og huske på det gode humør, specielt når det gode vejr indbyder til flere ude på vejene.

Kilde: Politiets Døgnrapport