Hospice Djursland søger en sygeplejerske på 30-32 timer/uge fra den 1. maj 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om tid til omsorg for patienter og pårørende? Drømmer du om gode muligheder for at få ny viden og faglig udvikling? Drømmer du om at udfordre dig selv i et udviklende og inspirerende tværfagligt miljø? Så er det NU tiden er til at gå efter den drøm. Vi søger nemlig en kollega til os på Hospice Djursland.

På Hospice Djursland arbejder vi ud fra hospicefilosofien, hvilket bl.a. betyder et holistisk menneskesyn, hvor plejen og behandlingen planlægges ud fra patientens ønsker og behov. Du har mulighed for at lære den enkelte patient og deres familie godt at kende, så I sammen kan beslutte, hvad der giver hverdagen værdi. Hospicefilosofien bygger nemlig på ideen om at få den nødvendige hjælp til at kunne leve fuldt og helt til det sidste.

Hospice Djursland har plads til 15 patienter, og vores formål er at yde en tværfaglig, palliativ specialistindsats på et højt fagligt niveau til mennesker med uhelbredelig sygdom og komplekse palliative problemstillinger. Det inkluderer også omsorg, støtte og vejledning til de pårørende, både under indlæggelsen og i efterforløbet er en del af vores tilbud. 

Vi tilbyder

Et godt og meningsfuld job. En spændende arbejdsplads i et innovativt og udviklende miljø, hvor tværfagligt samarbejde, rummelighed, og nærvær er nogle af nøgleordene. Vi har fokus på og prioriterer højt et godt og sundt arbejdsmiljø, gode kollegaer, kollegial sparring og supervision. 

Dit introduktionsforløb vil tage hensyn til din faglige baggrund, dine erfaringer og din viden inden for sygeplejefaget. Der er afsat tid til, at du får en god introduktion til Hospice Djursland og din funktion som sygeplejerske. Vi ønsker på den måde at sikre, at du finder dig godt tilrette som sygeplejerske hos os.

Ønskede kvalifikationer

  • Vi forventer, at du interesse og erfaring inden for lindrende pleje og behandling
  • Du er lyttende og reflekterende samt kreativ og fleksibel i den daglige opgaveløsning
  • Du er tålmodig og har lyst til at arbejde med familiedynamikker
  • Har et personligt overskud og er i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer
  • Styrke i kommunikation og dokumentation
  • It- færdigheder på brugerniveau

Arbejdstid

Du skal forvente at arbejde i skiftende vagter, primært i dag- og aftenvagt eller dag- og nattevagt. Vi arbejder ca. hver 3. weekend, og der er 8 og 12 timers vagter i weekenderne. I ferieperioderne er der behov for fleksibilitet i forhold til planlægningen.

Et fælles hospice

Hospice Djursland og Strandbakkehuset Børne- og ungehospice fungerer som ét fælles hospice med fælles funktioner. Det betyder, at du primært er ansat på Hospice Djursland, men vil kunne blive bedt om at hjælpe dine kollegaer på børne- og ungehospice som 2. person. Du bliver introduceret til opgaverne.

Har du lyst til et spændende job, hvor du får mulighed for faglig udvikling, så glæder vi os til at se din ansøgning. 

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. 

Ansøgning

Ansøgningen sendes elektronisk.

Ansøgningsfristen er søndag den 10. marts 2024, og samtaler forventes at blive afholdt tirsdag d. 19. marts i dagstid.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-32 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Strandbakken 1, 8410 Rønde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5988449

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet