Thorsager Skole og Børnehus søger en pædagogmedhjælper til vuggestuen pr. 1. juni 2023

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Grundet opnormering søger vi en pædagogmedhjælper, stillingen er på 32 timer

I vuggestuen er der pt. 9 personaler og 32 børn. Vuggestuen er en del af Børnehuset og Thorsager Skole. Vi tilbyder et kvalitativt pasnings- og undervisningstilbud for børn fra 0-12 år i lokalområdet. Vores mål er at være et godt være- og lærested med omsorg, nærvær, udfordringer og udvikling for både børn og medarbejdere. Børnene i Thorsager vokser op i trygge og overskuelige rammer, som del af et bredt børnefællesskab, hvor der er mulighed for fleksible overgange og en tæt voksenkontakt, som sikrer en rød tråd i barnets liv.

  • Kan du entusiastisk bygge tårne af klodser og slotte af sand som børnene med fryd vælter igen og igen?
  • Kan du forundres og begejstres sammen med de alleryngste børn over en myre, mariehøne eller larve?
  • Kan du lege far, mor og børn, købmand eller restaurant i legekøkkenet - nogle gange skal du være gæst, andre gange køkkenleder?
  • Er du frisk på at trille ned ad bakken, rulle dig i store bunker blade og lege “jeg gik mig over sø og land”, hvis det er lidt koldt og de små fødder fryser?
  • Kan du tryllebinde en flok glade børn med sang og fagter og måske et instrument?
  • Er du medfølende og rolig at putte sig ind til når mor og far savnes og kan du vente tålmodigt på at der fumles og øves med at lyne lynlåsen?
  • Kan du være nærværende og opmærksom og se hvad der rør sig og hjælpe børnene med at italesætte   det?
  • Og er du klar på at være den trygge og stabile voksne som børnene kan regne med hver dag?
For vi søger en engageret og ansvarsbevidst pædagogmedhjælper, for de 0-3 årige.
Du skal kunne samarbejde i både små og større teams, give og modtage konstruktiv feedback, men du skal også kunne arbejde selvstændigt med en mindre gruppe børn og med praktiske opgaver.

Du er tillidsvækkende og har overblik, så du både kan modtage og give beskeder og berette om børnenes dag til forældrene.

Du er interesseret i faglig udvikling, og måske er en medhjælperstilling et springbræt for videre uddannelse.

Vi kan tilbyde en pædagogmedhjælperstilling på 32 timer. Du bliver primært tilknyttet et lille team med 2-3 kollegaer og 11-12 børn, men du bliver også en del af hele vuggestueafdelingen med 3 grupper i alt, hvor vi arbejder på tværs flere gange i løbet af dagen.

Vil du høre mere om stillingen kan afdelingsleder Claus Ravnsbæk kontaktes på 87 53 54 23

Ansøgningsfrist den 25. april 2024

Samtaler mandag den 29. april 2024

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.
 
Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
  
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (32-32 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Kløvervangen 6A, Thorsager, 8410 Rønde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028503

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet